Compartir
540 visitas
20
jun
2013

Jornada de Portes Obertes a la Seu Central

 


// //

Jornada de Portes Obertes!!!!!

Amb motiu de la finalització del curs universitari, el Col·legi Oficial de Treball Social hem organitzat una Jornada de Portes Obertes que celebrarem a la seu central del Col·legi (c/ Portaferrissa 18, 1er 1a de Barcelona), el dia 9 de juliol de 2013, de 16:00 a 20:00 h.

En aquesta Jornada us ensenyarem les instal·lacions del Col·legi i us podrem explicar els serveis col·legials que oferim als professionals del treball social que estan col·legiats i col·legiades.

Així mateix i donat que aquest any finalitza la primera promoció de graduats i graduades en treball social, us oferim a totes les persones que us gradueu aquest curs i que us col·legieu  fins el 15 de juliol d’enguany, que quedeu exemptes de la  quota d’inscripció col·legial, què és de 60 € (i s’abona una sola vegada).

Ens agradarà molt comptar amb les i els graduats, amb el doble objectiu de reforçar la nostra professió en aquests moments tan complicats i poder-vos  oferir un suport professional des del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

US ESPEREM!!!!!

Compartir