Compartir
958 visitas
30
set.
2020

Ja tenim la guanyadora i el guanyador del 10è Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman!

 


La 10a edició del Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman ja té guanyadora i guanyador. El jurat d'aquest guardó va prendre la decisió el 29 de setembre després de valorar els 14 treballs que s'han presentat en les dues categories que té aquest prestigiós guardó que convoca cada dos anys el Col·legi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. 

  • En la categoria de “Millor Treball de Recerca Finalitzat”, dotat amb 6.000 euros de premi, ha guanyat el projecte "El trabajo social en acción. Prácticas profesionales en los Servicios sociales básicos" del col·legiat Sergi Sánchez Castiñeira.
  • En la categoria de “Millor Proposta de Recerca a Realitzar”, premiat amb 3.000 euros, ha resultat guardonat el treball "Les competències digitals dels treballadors socials", de la col·legiada Judit Castellví i Majó.

Volem felicitar als dos guanyadors del Premi i agrair la participació a totes les col·legiades i col·legiats que han presentat recerques.

Així mateix, també expressem el nostre agraïment a les 12 persones que conformen el Jurat del Premi per la seva dedicació i esforç en tot el procés de valoració dels diferents projectes en una edició molt marcada pels efectes i dificultats que ha generat la pandèmia a l'hora de dur a terme tot aquest procés deliveratiu.  

Properament us informarem sobre la data i format de l'entrega d'aquests premis

 

Més sobre el Premi de Recerca Dolors Arteman

 

Compartir