Compartir
533 visitas
09
jun
2020

Ja som 100 subscriptores al Youtube del Col·legi

 


La nostra comunitat a Youtube segueix creixent. Ja tenim 100 subscriptores. El nostre canal està experimentant, des dels últims dos anys, un augment molt important de seguidores i seguidors. Partíem de 23 a finals de 2018 i, a juny de 2020, ja en són un centenar. 

També creixen les visualitzacions dels vídeos, al 2018 van ser prop de 2 milions, al 2019 més de 3 milions i, en els primers sis mesos d'aquest any, ja superem els dos milions, cosa que fa pensar que tancarem l'any amb una xifra superior a l'exercici anterior. 

A aquest bon funcionament del canal hi ha contribuït l'aposta que estem fent pel format audiovisual com a via per comunicar i fer difusió de l'activitat del Col·legi. En aquest sentit, hem passat de 18 vídeos publicat en tot el 2018 a portar en aquest 2020 mes d'una quinzena. 

En el nostre canal de Youtube podràs veure, a posteriori, tots els actes que celebra el Col·legi, així com vídeos sobre alguns dels cursos que organitzem o els que hem fet per celebrar la 10a edició del Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman, entre d'altres campanyes i accions.

L'any passat també vam iniciar l'experiència de retransmetre en directe alguns actes, acció que va tenir una gran acollida i que seguirem duent a terme. Ara farem una passa més i el nostre canal serà l'espai per on podràs seguir en directe els diferents webinars sobre treball social que programarem en els propers mesos. 

Mil gràcies per la vostra confiança! 

Compartir