Compartir
1724 visitas
15
jul.
2022

Ja pots obtenir el teu certificat digital professional

 

certificat digital TSCAT


El Col·legi hem incorporat un nou servei per a les nostres col·legiades i col·legiats. Es tracta del certificat digital de persona col·legiada que incorpora un atribut professional. Aquest document electrònic serveix per autentificar la identitat de la persona titular davant de terceres persones i les administracions públiques, així com signar documents electrònics amb la màxima validesa legal, equiparable a la signatura manuscrita.

En aquest certificat consta nom i cognoms, DNI, col·legi i número de col·legiada o col·legiat (alguns d'aquests camps són optatius a l'hora de signar). Això permet que es pugui usar tant en l'àmbit laboral (tràmits AEAT, impostos, altes i baixes IAE, altes i baixes SS, vida laboral o signar contractes laborals en l'ambit  de les universitats), com en l'àmbit personal (tràmits amb l’administració (AEAT, DGT, Ajuntament, etc.), obtenció del certificat de delictes sexuals, signatura de documents personals (mútues, assegurances, etc.).

 

Tràmits per obtenir el certificat digital 

  • On el puc aconseguir?

Les col·legiades i col·legiats que esteu interessades en aconseguir el vostre certificat digital el podeu venir a recollir directament a la Seu Central i, en el cas de pertànyer a una Delegació Territorial, l'heu de demanar prèviament per correu electrònic al correu de la vostra Delegació. 

  • Quin cost té?

El preu són 24€:

  • 16€ del cost del dispositiu on hi haurà el certificat i que només s'abonarà un cop.
  • 8€ del cost del certificat durant el primer any. 

L'any següent s'haurà de pagar 13€ pel cost del certificat. La durada del certificat és per un any renovable.

En cas de pèrdua, s'hauran d'abonar els 16€ del dispositiu i, depenent si és el primer any o els posteriors, el cost del certificat (8 o 13€ respectivament). 

  • Com s'ha de fer el pagament?

Amb targeta a través de la pàgina del Certificat digital de la nostra web. Has de fer el pagament abans d'anar a la Seu Central o a la teva Delegació a fer el teu Certificat.

 

El Col·legi, autoritat de registre

Aquest certificat està emès per Firmaprofessional, reconeguda autoritat de certificació homologada pel Ministerio de Economía y Empresa.  

A més, Firmaprofessional ha acreditat el Col·legi com a Autoritat de Registre, delegant la identificació i autenticació de les persones que seran titulars de certificats, la custòdia de la documentació relativa a cada certificat emès, així com la gestió dels procediments previstos dins del cicle de vida dels certificats.

 

 

 


 

 

Compartir