Compartir
1052 visitas
23
jun
2020

Ja pots llegir la RTS 218!

 


El nou número de la Revista de Treball Social (RTS), que edita el Col·legi, ja està disponible. Tot i que aquest número, el 218, es va engegar abans de l'inici de l'estat d'alarma i la pandèmia provocada pel coronavirus, el contingut dels articles és plenament actual i ens dóna pistes interessants sobre com repensar la nostra professió en aquests moments difícils. 

Seguint la seva estructura habitual, en aquesta RTS trobareu l'editorial convidat, on s'apunten algunes de les reflexions que la pandèmia ha provocat en el món dels serveis socials. 

En la secció “A fons”, es presenten articles que posen de manifest la importància de vetllar pels drets de les persones més vulnerables i la necessitat de revisar els models de treball social. 

Pel que fa a les experiències de la secció “Compartint la pràctica professional”, aquestes ens recorden l’aportació reparadora del treball social a partir de projectes colaboratius entre serveis, de la supervisió com a espai de cura d’altres professionals i de la participació en les polítiques socials que ara, novament, es poden veure sacsejades. Finalment, en l’apartat de “Ressenyes”, descobrireu, una vegada més, publicacions que sumen en el desenvolupament de la nostra disciplina.

Podeu llegir el número 218 de l'RTS a la web de la Revista

 

Recorda que es manté obert fins el 20 de juiol el període de recepció d'articles per al proper número de la RTS. Consulta tota la informació. 

 

 

Compartir