Compartir
974 visitas
02
febr.
2021

Ja pots llegir el monogràfic de la Revista de Treball Social 219!

 


Ja està disponible el nou número de la Revista de Treball Social (RTS), que edita el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Es tracta del Monogràfic RTS 219 i que porta per títol "El poder imparable de les idees en acció: de la innovació necessària al canvi possible"

En aquest número es destaca la importància de la innovació, la creativitat i de compartir coneixement per al desenvolupament de la nostra disciplina i especialment per actualitzar i adequar les nostres respostes a la convulsa realitat actual.

Els articles inicials conformen el marc teòric de partida. A continuació es presenten diverses experiències d'innovació relacionades amb la planificació i la prestació de suport social a la ciutadania, amb la transformació dels contextos organitzatius i amb la formació, el desenvolupament professional i la producció col·lectiva de coneixement. Per últim, es ressenyen alguns llibres vinculats amb la innovació.

En paraules de l'equip de la RTS "en l'actual context de patiment derivat de la pandèmia provocada per la Covid-19, aquest monogràfic ens aportarà elements de reflexió crítica que faciliti la revisió d’allò què estem fent fins ara i, a la vegada, ens motivarà a incorporar noves perspectives, noves experiències per, en definitiva, fer un treball social més proper a les persones".

Esperem que aquest nou número sigui del vostre interés! 

Consulta el Monogràfic RTS 219 

 

 

Compartir