Compartir
790 visitas
05
set.
2012

IV Jornades de Formació DRAC

 


El proper dimecres 3 d’octubre es celebraran a Vic les IV Jornades de Formació DRAC, titulades Salut Jove Osona. El consell comarcal acollirà un programa d’actes que començarà a les 9 del matí amb una xerrada col·loqui sobre les percepcions, practiques i polítiques sobre salut i joves, a càrrec d’Oriol Romaní, Doctor en Història i Antropologia Social i Josep Rovira, director de l’Àrea de Drogues d’ABD. Seguidament es durà a terme la xerrada “prevenir conductes de risc potenciant factors de protecció” amb Judit Ramos, psicòloga i tècnica de salut de l’Ajuntament de Vic.

En la segona part de les jornades els participants podran escollir dos dels tres tallers oferts. El primer, titulat “Temps lliure, drogues i joves”, serà a càrrec de Lluís Cucurull, tècnic en prevenció de drogues del Consell Comarcal del Garraf. En segon lloc, un taller sobre “Alimentació responsable”, a càrrec de Montse Artés, tècnica de salut de l’Ajuntament de Sabadell. I per últim, un taller a càrrec d’Alba Pons, treballadora social i antropòloga, titulat “TRANSformant-nos en gènere”.

Per acabar la jornada de formació es tancarà la quarta edició amb un vídeo fòrum dinamitzat per Víctor Galán, membre del programa d’ABD Energy Control.

Les inscripcions s’han de realitzar abans del 28 de setembre al correu electrònic drac@energycontrol.org enviant les dades següents: nom i cognom, població, entitat i càrrec, telèfon de contacte i correu electrònic i dos tallers preferents. A partir del 27 d’agost, rebràs un correu de confirmació de l’assistència.

Per a més informació pots descarregar-te el tríptic de la jornada clicant aquí

 

Compartir