Compartir
4152 visitas
19
jul.
2018

Inscriu-te a la sessió informativa del Postgrau "Menors Estrangers no acompanyats"

 


El proper 6 de setembre a les 17:30h farem una sessió informativa sobre el Postgrau a la seu del Col·legi. Inscriu-te a aquesta jornada! 

La UFR Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona, el Col·legi de Treball Social de Catalunya i la Fundació IDEA han dissenyat aquest nou curs adreçat a les i els professionals de l’àmbit social.

L’objectiu és oferir una formació complerta sobre els nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a les persones migrades adolescents i joves i reorientar el rol de les i els professionals que intervenen en el seu acompanyament, atenció i suport.

L’espectacular augment en l’arribada d’aquests menors en els darrers dos anys ha reobert el debat sobre l’acollida i la integració amb garanties d’aquest col·lectiu. La saturació i sobre-demanda en el circuit d’atenció a la infància i l’adolescència posa sobre la taula la necessitat de disposar de professionals degudament formats i coneixedors d’aquest fenomen, per atendre’ls adequadament i per implementar els recursos més idonis per aconseguir la integració a casa nostra.

Les col·legiades i col·legiats compteu amb un 10% de descompte en el preu d’aquest Postgrau, que arrencarà a finals d’octubre.

Compartir