Compartir
2193 visitas
06
set.
2021

Inscriu-te al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

 


Encara us podeu inscriure al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que organitzem els Col·legis Professionals de Pedagogia, Psicologia, Educació Social i Treball Social, els dies 16 i 17 de setembre de 2021 al Palau de Congressos de Girona i que es farà en format presencial i en streaming.

El programa, que ja es pot consultar a la web del Congrés, girarà al voltant de les “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia" i que serà abordat per experts i expertes, de l'àmbit acadèmic i professional, en taules rodones simultànies estructurades en els següents eixos:

  • EIX 1: ADDICCIONS
  • EIX 2: DEPENDÈNCIES RELACIONALS EN EL CICLE VITAL
  • EIX 3: DIVERSITATS I ALTRES SITUACIONS QUE GENEREN DEPENÈNCIA
  • EIX 4: SISTEMES GENERADORS D’AUTONOMIA I DEPENDÈNCIA

Així mateix, comptarem amb la conferència inaugural per part de l'Amador Fernández Savater, investigador independent que, amb la seva "filosofia pirata", posarà les bases del debat i anàlisi que farem al llarg del Congrés. La conferència de cloenda anirà a càrrec de l'Estrella Montoliu, catedràtica de Línguística i experta en comunicació, que ens farà reflexionar sobre la importància del llenguatge i dels conceptes en l'imaginari social.

Podeu fer la vostra inscripció a la següent web

Més informació a la web del Congrés

 

Compartir