Compartir
308 visitas
13
set.
2021

Inscriu-te al curs online "Tècniques mediadores"

 


El proper 20 de setembre iniciarem el curs online "Tècniques mediadores". Una formació organitzada conjuntament pel Col·legi i la Fundació Pere Tarrés que té com a objectiu proporcionar instruments que millorin la comunicació interpersonal, conèixer tècniques de resolució alternativa de conflictes i mediació, assimilar aprenentatges que permetin crear una bona atmosfera de treball i sintonia amb l’usuari i els i les companyes, coordinació amb els professionals d’altres serveis, etc, aixó com presentar els diversos àmbits en els quals la mediació i els projectes de mediació són aplicats.

La formació es durà a terme a través de la plataforma e-elearning de la Fundació Pere Tarrés i l’alumne tindrà accés a l’aula virtual i a tot el material les 24 hores del dia, mentre duri el curs, per adaptar el procés d’aprenentatge al seu ritme i a les seves necessitats. Els i les participants podran comunicar-se entre ells/elles, amb el o la docent i la coordinació del curs a través del fòrum general del curs. 

Així mateix, s’inclourà una sessió a través d’Aula Virtual- via zoom, on el Col·legi presentarà la Comissió de Mediació i les diferents línies d’intervenció que es realitzen des d'aquest àmbit.

Més informació sobre el curs i inscripcions

 

Compartir