Compartir
1052 visitas
10
oct.
2012

III Jornada del Fòrum d’Associats de La Unió

 


El proper dia 14 de novembre es celebrarà la III Jornada del Fòrum d’Associats de La Unió a la seu de la ONCE Catalunya a Barcelona, carrer Sepúlveda, 1.

Des del Fòrum d’Associats Col·laboradors de la Unió (FAC), grup d’empreses de béns i serveis que fan la seva activitat en el sector sanitari i d’atenció a la dependència, s’organitza aquesta jornada que té com a objectiu fomentar el partenariat entre entitats, entenent que el futur passa per establir i consolidar àmbits col·laboratius.

Aquesta III Jornada l’hem volgut centrar en compartir estratègies d’innovació, amb l’ús de les noves tecnologies, i d’organització del treball, per tal de posar a l’abast del sector fórmules eficients i sostenibles de treball en xarxa. Comptarem amb en Franc Ponti, director del centre d’innovació d’EADA, amb  la ponència “Cal canviar el que funciona? 7 moviments per innovar en temps de crisi

Us podeu descarregar el programa clicant aquí

Per realitzar la inscripció on-line: Inscripcions

Perquè sigui un èxit, us animen a fer extensiva la convocatòria a la vostra organització i a aquells col·laboradors que assumeixen responsabilitats en els àmbits del partenariat entre entitats sanitàries o socials i empreses proveïdores de béns i serveis.

Esperem sigui del vostre interès.

Compartir