Compartir
501 visitas
26
set.
2012

III Edició de les Coverses d´ètica aplicada

 


Us informem que els mesos d'octubre i novembre DIXIT acollirà la tercera edició de les Converses d'ètica aplicada, un cicle per conèixer, debatre i aprofundir sobre temes d'actualitat dels quals es puguin derivar qüestions ètiques controvertides, centrats en els àmbits de la intervenció social, psicoeducativa i sociosanitària.

 

El grup participant debatrà a partir de la lectura del material documental proposat, en sessions dirigides per Joan Canimas, coordinador científic de l'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social de la Fundació Campus Arnau d'Escala i que comptaran amb les aportacions d'experts de cadascuna de les matèries.

Intermoralitat versus interculturalitat

Consultar programa detallat aquí
DIXIT Vic. 17 i 24 d'octubre. 18h-20h
Expert convidat: Xavier Besalú, pedagog (Universitat de Girona), expert en educació intercultural, membre de GRAMC.

Són lliure les persones amb addiccions?

Consultar programa detallat aquí
DIXIT (Barcelona). 7 i 14 de novembre. 17h-19h
Expert convidat: Miquel Casas Brugué, catedràtic de psiquiatria (UAB), cap del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Sexualitat i diversitat funcional

Consultar programa detallat aquí
DIXIT Girona. 21 i 28 de novembre. 18h-20h
Experts convidats: Pepita Cabiscol, cap del Servei d'atenció a les persones amb discapacitat del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, i Antonio Centeno, membre del Foro de Vida Independiente y Divertad i activista en la lluita pels drets de les persones amb diversitat funcional.

Més informació:
DIXIT Girona. Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall
Tel. 972 106 122
dixit.girona@campusarnau.org

Compartir