Compartir
665 visitas
23
oct.
2012

I Jornada sobre treball comunitari

 


 

El Col·lectiu de Professionals del Treball comunitari estan organitzant la I Jornada sobre treball comunitari, que duu per títol "Els i les professionals del Treball comunitari", l'acte tindrà lloc el divendres 23 de novembre, de 9 a 14h, a la Fontana de Gràcia (Barcelona).

 

Conscients del moment difícil pel que passa el sector social, i el comunitari en especial, des del Col·lectiu volem obrir un espai de reflexió conjunta sobre els reptes i oportunitats que ens brinda aquest camp d'intervenció, posant de rellevància la important tasca que estan desenvolupant els i les professionals que hi treballem. Especialment, volem generar un espai des del qual poder debatre (i construir) sobre el perfil professional del treballador comunitari, amb llarga trajectòria al nostre territori, però malauradament poc definit i valorat.

És per això que amb molta il·lusió us animem a què participeu de la Jornada, sigui com a participants o fins i tot aportant una experiència de treball comunitari que penseu que pot encaixar bé en algun dels tres eixos temàtics que proposem. Podeu presentar la vostra proposta d'experiència a través de la fitxa que us adjuntem en aquest mateix correu (penseu que la data límit és el dia 19 de setembre!!!).

Us agrairem molt la vostra participació i suport en l'acte i l'organització del mateix (com sabeu, el Col·lectiu ens seguim trobant els tercers divendres de cada mes), i per suposat que feu extensiva aquesta informació a tothom qui penseu que li pot interessar (associacions del vostre barri, professionals dels serveis del PDC, tècnics municipals...).

 

Trobareu més informació i dades per a la inscripció al flyer i al web: www.professionalstreballcomunitari.cat

 

 

Us podeu descarregar el programa clicant aquí

Compartir