Compartir
587 visitas
04
gen.
2012

I Jornada Estatal de Intervención Social en Salud Materno-Infanto-Juvenil

 


Ens agradaria presentar-vos la I Jornada Estatal de Intervención Social en Salud Materno-Infanto-Juvenil. Ens fa especial il·lusió ser pioners en l’organització d’una Jornada específica en aquest àmbit a nivell monogràfic (salut de la gestant i del menor), percebuda com una necessitat pels professionals del sector.

Partint del concepte de salut biopsicosocial, la intervenció social és prioritàriament liderada pel Treballador Social, encara que som molts els professionals de diferents disciplines, àmbits i serveis que treballem en xarxa amb la gestant, el nen o l’adolescent malalt i llurs famílies.

La malaltia d’un fill genera una nova realitat personal i familiar a la que es necessari adaptar-se. El mateix passa amb el naixement d’un nadó quan hi ha altres dificultats que s’hi sumen. Com, mitjançant la intervenció social, aconseguir un nou equilibri familiar?

Professionals de reconegut prestigi participaran en la Jornada i posaran en comú diferents experiències de treball específic en l’àmbit maternoinfantil  i juvenil.

Tres taules rodones
intentaran reflectir la realitat quotidiana de les situacions que acompanyem i tractem: la cronicitat, el risc social i la salut mental infantil i juvenil, en les que, sens dubte, hi trobarem elements en comú.

Esperem ser capaços de facilitar una trobada que ens permeti reflexionar, compartir experiències (esperem que us animeu a fer-ho en forma de comunicació oral o pòster) i motivar noves propostes que ens ajudin a millorar la nostra pràctica professional.

Us hi esperem!

 

  * Consulta el Programa Preliminar de la Jornada a la nostra web

 

  * Accedeix a la Inscripció on line de la Jornada

 

Data: 25 de maig de 2012.
LLoc: Hospital Sant Joan de Déu (Auditori Edifici Docent), Barcelona.

Compartir