Compartir
606 visitas
18
set.
2012

I Caminada Intergeneracional

 


El proper dia 7 d'octubre de 2012 a les 9:30h es durà a terme la primera Caminada Intergeneracional, que sortirà des de la Pl. Marquès de Foronda (sobre la Font Màgica), en el marc incomparable de l'espai de la muntanya de Montjuïc , en la qual plegats podrem compartir una jornada inoblidable que ens permetrà gaudir de racons emblemàtics, alguns desconeguts per moltes persones, que en molts casos formen part de la història present i passada del nostre país.

 

L'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional ens ofereix una nova oportunitat per mostrar arreu la importància de mantenir-nos actius física i intel·lectualment al llarg de totes les etapes de la vida.

La Comissió Europea amb motiu d'aquesta commemoració ens convida, a divulgar la participació, els hàbits saludables i la formació continuada com uns instruments eficaços per a combatre l'aïllament social de les persones grans, així com per estimular les relacions entre les generacions.

Gaudir de l'activitat física compartint alhora l'intercanvi d'experiències i descobrint el coneixement dels qui ens envolten, recull molts dels valors que intenta promoure l'envelliment actiu. D'altra banda, poder reunir al voltant d'una activitat a persones de diferents edats, és una clara demostració de l'actitud solidària i compromesa d'una societat que treballa i lluita, colze a colze, pel benestar de la comunitat.

La caminada és oberta a tothom i apta per a totes les edats.

Si us voleu inscriure, ho podeu fer:


Per internet: fins el 3 d’octubre a través de la web  www.gentgranactiva.cat
Per correu ordinari: enviant la butlleta adjunta fins el 28 de setembre a l’Apartat de correus 417 - 08940 de Cornellà de Llobregat

Compartir