Compartir
674 visitas
20
jul.
2020

Horari especial a la Seu Central fins a finals de juliol

 


Per tal d'adaptar-nos a les noves mesures adoptades davant el rebrot de coronavirus, la Seu Central del Col·legi farà, fins a finals de juliol, un horari especial d'atenció a la col·legiatura.

L'atenció presencial serà de dilluns a dijous, de 08:30 a 14h i de 15 a 18h, i els divendres l'atenció només es farà de forma telefònica i a través de correu electrònic.

També, en aquestes setmanes, no es podran fer reunions presencials a les nostres instal·lacions. Internament, hem tornat a implementar un sistema de torns per al personal del Col·legi i segueixen activades totes les mesures preventives d'higiene i seguretat que vam posar en marxa al mes de juny amb la reobertura de les nostres instal·lacions.

Per tal de reduir al màxim els desplaçaments innecessaris, us recordem que podeu seguir realitzant totes les gestions i consultes a través de la nostra web, del telèfon (93 318 55 93) i del correu electrònic (catalunya@tscat.cat). 

Les Delegacions territorials del Col·legi de Tarragona, Girona, Manresa i Terres de l'Ebre segueixen fent atenció presencial en el seu horari habitual, a excepció de Lleida, que només fa atenció per telèfon i correu electrònic

Compartir