Compartir
367 visitas
01
jul.
2022

Gran jornada de celebració dels 25 anys de col·legiació

 


El Col·legi vam celebrar, el 30 de juny, l'acte festiu dels 25 anys de col·legiació. En aquesta ocasió, es va convidar a les col·legiades i col·legiats que es van sumar al TSCAT durant els anys 1994, 1995 i 1996, ja que des de 2020, a causa de les restriccions per la pandèmia, no es va poder dur a terme aquesta trobada d'homenatge. 

A l'acte, conduït per la vocal de Junta, Judit Rodríguez, es van aplegar una trentena d'homenatjades que van poder gaudir d'una jornada plena de records, emocions, sorpreses i un ambient festiu. La vicedegana del Col·legi, Mercè Civit, va donar la benvinguda a les assistents a qui va agrair la implicació, professionalitat, responsabilitat amb la professió i amb la ciutadania. "Mentre hi hagi treballadores socials i treballadors socials com vosaltres, la nostra professió seguirà viva i preparada per afrontar els grans reptes que tenim per endavant", va assegurar la vicedegana. 

Després de veure un vídeo amb les efemèrides més destacades dels anys 1994, 95 i 96, vam continuar amb l'espai per al record a través d'un col·loqui amb les treballadores socials, Sònia Baceiredo y Miryam Latorre, i el treballador social, Jordi Riba, tres homenatjades de la jornada que van compartir vivències, experiències i interessants reflexions sobre la professió. 

Seguidament, va arribar el moment més especial amb l'entrega dels diplomes dels 25 anys a les col·legiades i col·legiats presents a l'acte. L'acte va concloure amb l'animada actuació musical a càrrec del grup Plastic, que va interpretar 4 èxits de mitjans dels 90, amb un refrigeri i amb un fotomaton que va propiciar moments molt divertits entre les convidades i convidats.

 

 

 

Compartir