Compartir
442 visitas
10
jun
2014

Fòrum de Debat Social a l’Ateneu Barcelonès - 16 de juny de 2014

 


Et convidem a la propera sessió del Fòrum de Debat Social    que es celebrarà el dilluns 16 de juny de 18h a 20h a la sala Pompeu Fabra, de la segona planta de l’Ateneu.

El tema que tractarem en aquesta sessió serà: “Quines polítiques socials, per a quina societat ? que serà exposat per Abbacar Thiakh, historiador, responsable de l’Associació de Senegalesos a Catalunya i treballador del programa d’assentaments de l’Ajuntament de Barcelona i Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques de la Universitat Autonòma de Barcelona.

El Fòrum de Debat Social té com a objectiu l’anàlisi dels grans paràmetres de l’Estat del Benestar, de les polítiques socials i la necessària actualització i impuls

Són promotors del Fòrum de Debat Social:

Rosa Barenys, Xavi Camino, Carles Campuzano, Antoni Comin, Rosa Domènech, Esperança Esteve, Joaquim Ferrer, Rosa Maria Ferrer, Rafael Hinojosa, Joaquim Julià, Àngels Nogué, Pablo Peralta de Andrés, Josep Oriol Pujol, Cristina Rimbau, Glòria Rubiol, Mariona Rull, Jordi Sabater, Joan Tatjer i Eduard Vinyamata.

 

Contactes:  Rosa Domènech   rosa@impulsalacciosocial.org

Mariona Rull   609170645

Compartir