Compartir
628 visitas
13
oct.
2020

Forma part de la Comissió de Mediació del Col·legi!

 


El Col·legi compta, des de fa uns anys, amb la Comissió de Mediació, que està integrada per col·legiades que treballen entorn la gestió de conflictes i de la mediació en tots els seus àmbits d'aplicació i, més específicament, en l’àmbit social i familiar.

Ara, aquesta Comissió vol ampliar el nombre d’integrants amb l’objectiu de sumar noves veus, coneixements, idees i experiències per tal de poder seguir sent referent i motor del desenvolupament de la gestió de conflictes i de la mediació per part de les treballadores i treballadors socials.

Per poder dur a terme aquesta tasca, la Comissió dinamitza espais de trobada, treballa per impartir formació continuada específica, informa sobre la mediació, participa i impulsa actes vinculats a la mediació, realitza posicionaments i estableix línies d’actuació a l’entorn de la gestió de conflictes, entre d’altres iniciatives.

Si t’interessa la mediació i la gestió dels conflictes, ets una persona compromesa i tens ganes d’aportar la teva experiència i d’aprendre, posa't en contacte amb la Comissió a través de l’adreça electrònica mediacio@coltscat.cat i incorpora't al grup!

Compartir