Compartir
828 visitas
07
jun
2018

Falten pocs dies pel Lliurament 'Ajuts de Cooperació al Desenvolupament 2017', t’ho perdràs? ▶️ 12 juny

 

premis cooperació, cooperació, 2017, desenvolupament


El Pati Llimona acollirà el proper 12 de juny a les 18.00h el lliurament dels premis Ajuts de Cooperació al Desenvolupament 2017.  Podeu confirmar la vostra assistència, clicant en aquest enllaç.

 

El lliurament dels premis Ajuts de Cooperació al Desenvolupament 2017 d’enguany, són ben especials. La Comissió de Solidaritat i Cooperació amb el Tercer Món del Col·legi, impulsora d’aquest premi, celebra els seus 15 anys i per aquest motiu, vol compartir amb tots vosaltres aquesta fita i mostrar-vos com ha evolucionat la Comissió al llarg d'aquests anys, mitjançant un vídeo elaborat especialment per l'ocasió.

Lucia Guerrero, referent de la comissió de migracions i interculturalitat i vicesecretària, juntament amb David Rodríguez, referent de la Comissió de Solidaritat i Cooperació amb el Tercer Món i vocal del Col·legi, estaran presentant i lliurant els premis als guanyadors:

  • Títol del projecte: Projecte per la contribució i la millora alimentària.

Entitat: ASSOCIACIÓ AFRO-CATALANA D’ ACCIÓ SOLIDÀRIA

Millora de l’alimentació de 140 nens i les seves famílies, unes 2000 persones, mitjançant el tancament d’un hort i habilitació d’un pou i canals de rec en aquest espai que està treballant l’ Associació Unida formada per dones.

Dotació econòmica: 2.664’01€

  • Títol del projecte: Projecte de recuperació d’infraestructures i serveis educatius afectats pel terratrèmol de 2015

Entitat: POSITIVE SOCIETY NEPAL

Després del terratrèmol sofert per aquest país, i davant la situació d’emergència aquest projecte vol promoure el retorn a l’espai educatiu mitjançant la compra de roba d’hivern i material escolar.

Dotació econòmica: 3.000€

  • Títol del projecte: Projecte d’apoderament i recuperació de nenes i joves víctimes de prostitució infanto-juvenil

Entitat: FUNDACIÓ MAIN

La finalitat del projecte és garantir la recuperació dels drets fonamentals dels menors d’edat entre 11 i 17 anys que viuen als carrers de Maputo. Es tracta d’un conjunt d’accions preventives, d’atenció i de protecció, en general, per adolescents en greu situació de desprotecció social i, en particular, per a nenes i noies que a banda de patir la desprotecció, pateixen l’agreujant de l’explotació sexual i l’exercici de la prostitució per cobrir les seves necessitats bàsiques. És continuïtat d’un projecte subvencionat el 2015.

Dotació econòmica: 4.500€ 

Podeu confirmar la vostra assistència, clicant en aquest enllaç.

Notícia relacionada

Compartir