Esteu aquí

Compartir
1419 visitas
19
nov.
2018

Estrenem la nova Borsa de Treball del Col·legi

Ja hem estrenat la nova Borsa de Treball del Col·legi! Una nova plataforma online que trobareu a la vostra àrea privada dins del nostre web i que s'ha creat amb l'objectiu de facilitar al màxim la recerca de feina a totes les col·legiades i col·legiats. 

Aquesta plataforma vol ser l'espai de referència per a totes aquelles persones que busqueu noves oportunitats laborals, ja que aquí trobareu la gran majoria d'ofertes de feina de l'àmbit del treball social. Hi haurà:

  • Ofertes públiques, que surten a les webs de les administracions locals i autonòmiques
  • Ofertes pròpies, que ens fan arribar empreses i/o entitats públiques i/o privades perquè les publiquem a la nostra plataforma, en alguns casos, de manera exclusiva
  • Ofertes d'altres canals i/o plataformes de recerca de feina que també posem a la teva disposició

 

Fàcil i a mida

A banda de la gran quantitat i diversitat d'ofertes, un altre dels punts forts d'aquesta plataforma és l'agilitat. Quan hi accediu no cal que ompliu formularis. Simplement heu de pujar el CV i els diferents documents que vulgueu usar a l'hora d'inscriure-us a les ofertes (cartes de presentació, de recomanació, etc.) i estaran llestos per ser usats. Així us podreu apuntar a les ofertes de la manera més ràpida possible. 

Un altre aspecte molt interessant és que rebreu al vostre correu electrònic les ofertes "a mida", és a dir, que més s’ajusten al vostre perfil i interessos, ja que la plataforma permet filtrar per àmbit de treball, comarca, tipus de contracte i salari. A més, també podràs fer un seguiment constant de l'estat de la teva candidatura en les ofertes pròpies on t'hagis inscrit. 

 

Espai per a les empreses i entitats

La nova plataforma també disposa d'un apartat propi per a les empreses i entitats que vulguin cercar treballadores socials. A través d'aquest espai ho tindran molt fàcil i còmode per publicar les seves ofertes de feina i posarem al seu abast la borsa de professionals del treball social més àmplia i variada. Per això és molt important que les col·legiades i els col·legiats estigueu presents en aquesta plataforma, ja que quants més siguem més empreses estaran interessades en posar les seves ofertes laborals en el nostre portal. 

Ets una empresa o entitat?

 

Si voleu més informació podeu escriure un correu a orientaciobt@tscat.cat o trucar al 93 318 55 93

 


 

Compartir