Compartir
230 visitas
02
jun
2020

Es reprèn la convocatòria per al Premi d'intervenció comunitària Josep Ma. Rueda i Palenzuela

 


Tal i com s'avisa a la web de la Diputació de Barcelona, després de la suspensió, a causa de la pandèmia del coronavirus, del termini de presentació de sol·licituds per a l'onzena edició del Premi Josep Ma. Rueda i Palenzuela, ara ja s'ha reprès aquest termini sent el dilluns 8 de juny la data màxima per presentar les sol·licituds.

Més informació sobre el premi 


Es tracta d'un premi de caràcter biennal i d'àmbit territorial de Catalunya, amb una dotació de 5.000 euros per al millor projecte d'intervenció i una de 2.500 per al segon. Aquest premi té per a objectiu impulsar la innovació, la reflexió i l'avaluació al voltant del desenvolupament comunitari. Per això, es valoraran aquells projectes i actuacions en curs que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat.

Com a novetat d'aquesta edició destacar que la tramitació de les sol·licituds només podrà fer-se de forma electrònica i amb firma digital, a través de la seu electrònica de la Diputació de Barcelona. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 18 de març del 2020

Un any més, el Col·legi tindrem una participació destacada en aquest guardó com a membres del seu prestigiós Jurat. Ens representarà la referent de la Comissió de Treball Social Comunitari, Loida Mejías.  
 

 

 

Compartir