Compartir
331 visitas
23
gen.
2020

Es publiquen més de 1.400 ofertes de feina a la Borsa de Treball del Col·legi durant el 2019

 


El 2019 ha estat el primer any de funcionament complert de la nova plataforma de Borsa de Treball, que va veure la llum a finals de 2018. Un primer any molt positiu ja que aquesta nova eina ha tingut una gran acceptació, amb un total de 1.217 col·legiades i col·legiats i de 279 entitats inscrites. 

La nova plataforma també ha tingut impacte molt important sobre el volum d’ofertes publicades i ha permès mantenir els nivells de creixement dels últims dos anys. Durant el 2019, es van publicar 1.424 ofertes de feina, 316 ofertes més que al 2018, cosa que representa un increment del 28,5%.

En relació als àmbits de treball de les ofertes publicades, el sector de la gent gran segueix acumulant una part important de les ofertes, el 20%, seguit de l’atenció primària (11,8%), la inserció laboral (8,1%) i l’àmbit de la discapacitat (7,8%) o la infància i l'adolescència (6,6%). 

Pel que fa a la tipologia d’ofertes publicades, majoritàriament provenen d’altres canals (és a dir, publicades a d’altres plataformes de recerca de feina), seguides de les ofertes pròpies, aquelles que ens fan arribar empreses i entitats directament (en alguns casos de manera exclusiva), i que han crescut un 16,8% en relació a l’any passat. 

 

Es consolida el Servei d’Orientació i Borsa de Treball

Després de 2 anys en funcionament, el Servei d’Orientació i Borsa de Treball del Col·legi ha consolidat durant el 2019 els altres dos serveis que ofereix a col·legiades i precol·legiades en matèria d'assessorament de cara a la recerca de feina i/o creixement professional. 

D'una banda, al llarg de l'any passat, es van organitzar 22 tallers de recerca de feina distribuïts entre totes les Delegacions, amb un total de 157 persones inscrites.

I, de l'altra, es van fer orientacions professionals personalitzades a 202 persones, de les quals 106 van ser a través d'entrevistes individualitzades i concertades prèviament i 96 van ser assessoraments individuals abans i després dels tallers de recerca de feina. 

 

 

Compartir