Compartir
999 visitas
03
jul.
2020

Es publica la nova data per a les primeres proves de les oposicions per a l'ICS

 


Ja ha sortit publicada la nova data de celebració de les primeres proves de la convocatòria específica del procés selectiu per proveir places bàsiques de la categoria de tècnic/a titulat/ada mitjà/ana en treball social (Subgrup A2) per a l'Institut Català de la Salut (ICS).

Aquestes proves s'havien de celebrar el 15 de març, però van quedar desconvocades per l'estat d'alarma generat pel coronavirus. 

El 18 d’octubre de 2020 és la data escollida per a la realització de la primera i tercera prova per aquelles persones aspirants que figuren admeses de participar en la convocatòria d'oposició referenciada. Se celebraran a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (Campus Ciutadella. C/Ramon Trias Fargas, 25-27). 

En el decurs de la setmana del 29 de setembre de 2020 es publicarà l’horari concret de la convocatòria i obertura de les aules per la realització de les proves i la nova distribució de les aules. També es publicarà les mesures de prevenció addicionals per a la contenció de la COVID-19 adreçades a les persones aspirants que hi participin.

Consulta tots els detalls de la convocatòria


 

Compartir