Compartir
301 visitas
29
abr.
2020

Envia els teus articles per al proper número de la Revista de Treball Social

 


Segueix obert el període de presentació d'articles (Call for papers) per al proper número de la Revista de Treball Social (RTS). Tot i la difícil situació derivada de l'emergència sanitària i social generada per la pandèmia de la Covid-19, la RTS manté el seu compromís per difondre i compartir coneixements, reflexions i experiències que siguin d'interès per a la nostra disciplina.

  • Treballs de recerca empírica, revisions bibliogràfiques o anàlisis reflexives al voltant d'aquells temes que siguin d'interès per al treball social.
  • Experiències i pràctiques entorn el paper dels professionals del treball social durant l’emergència provocada pel coronavirus.

Podeu fer arribar els vostres articles abans del 20 de juliol a través de l’apartat “Enviaments” del web de la RTS, on també hi trobareu els darrers números publicats

 

Publicació de la RTS 218 

Aprofitem per informar-vos que les actuals circumstàncies ens han obligat a modificar el calendari previst per aquest any, i per aquest motiu la RTS 218, previst pel mes d'abril, es publicarà entre maig i juny.

Compartir