Compartir
617 visitas
25
jun
2020

Entrevista a la coordinadora del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa

 


Segueix oberta la preinscripció per a la 3a edició del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa, que ofereix la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), i que està dissenyat i implementat amb la col·laboració del Col·legi.

Un màster pensat per formar especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa innovadores per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi i que, en aquesta edició, tindrà un paper molt important tota la situació creada per la covid-19. 

Així ho explica la coordinadora del Màster, Eva Zafra, en una entrevista al diari Info Camp de Tarragona. "Aquesta “nova realitat” sobrevinguda requereix, més que mai, la co-creació i l’aprenentatge de metodologies capaces d’intervenir en els nous escenaris socioeducatius d’una manera eficaç. Per exemple, fomentant les estratègies i habilitats de cura i autocora professional i de les organitzacions; i/o promovent fórmules d’ajuda mútua, treball comunitari i acompanyament socioeducatiu que vagin més enllà de les prestacions davant l’augment de la demanda assistencial que es preveu per la crisi socioeconòmica derivada de la covid-19", explica Zafra en aquesta entrevista al diari digital. 

En l'entrevista, a més, la coordinadora del Màster explica diferents detalls i informació rellevant d'aquesta formació. Llegiu l'entrevista sencera

Més informació sobre el Màster

 

 

Compartir