Compartir
577 visitas
29
jul.
2010

Entrevista amb Consellera del Departament de Salut i Directora General de Planificació i Avaluació

 


El passat dimecres 17 de març la Presidenta del nostre col·legi, Sra. Núria Carrera, la Vicepresidenta, Sra. Ma. Antònia Rocabayera i la Secretària, Rosa Ma. Carrasco vam ser rebudes per la Consellera del Departament de Salut, Hble. Sra. Maria Geli i per la Directora General de Planificació i Avaluació, Sra. Ma. Lluïsa de la Puente.

 

En aquesta entrevista vàrem destacar el fet de que Salut és, desprès d’Acció Social i Ciutadania, el Departament que compta amb més treballadors i treballadores socials en els diferents àmbits (salut mental, hospitals, centres sociosanitaris, PADES, UFISS, atenció primària, toxicomanies i altres), vàrem parlar de l’especificitat que comporta el Treball Social en Salut i vam obrir línies de col·laboració a curt termini.

 

Alguna d’aquestes línies són:

 

- Incorporació de professionals de Treball Social al Pla Director Sociosanitari i al Pla Director de Salut Mental i Addiccions.

- Participació en el procés de desenvolupament del Pla d’Innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària.

- Incorporació dels treballadors i treballadores socials d’atenció primària de Salut i de centres sociosanitaris en els primers projectes pilots per a l’elaboració dels PIAI (pla Integral d’Atenció Individualitzat) que estan desenvolupant conjuntament el Departament de Salut i ProdeP.

 

Tenim acord!

Compartir