Compartir
683 visitas
21
jul.
2020

Ens adherim al manifest de suport a la Proposició de llei per regular els lloguers

 


El Col·legi hem donat el nostre suport al manifest "Legislar per garantir lloguers assequibles. Manifest de suport a la Proposició de llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge". Suport que s'ha vehiculat a través de la nostra Comissió d'Habitatge.

D'aquesta manera, ens sumem a entitats com la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya i l'Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals, que també han fet public la seva adhesió a aquest document. 

Aquest manifest neix de la voluntat de visibilitzar el posicionament a favor del sector social a la proposició de llei per regular els lloguers registrada en els darrers dies al Parlament per part del Sindicat de Llogateres, en col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat, i amb el suport dels grups parlamentaris JxCat, ERC, Cup i En Comú-Podem.

La proposició presentada és un gran pas per avançar en la justícia social i avançar en el dret a l'habitatge per al conjunt de la societat.

El manifest està obert a totes aquelles organitzacions i entitats ciutadanes que li vulguin donar suport per tal d’aconseguir que aquest canvi legal esdevingui una realitat. Dona el teu suport a la regulació dels preus del lloguer. 

Llegeix el manifest

Compartir