Compartir
339 visitas
15
abr.
2020

Enquesta del Consejo per conèixer el paper del treball social en la crisi del Covid-19

 


El Consejo General del Trabajo social ha elaborat un qüestionari per a totes les col·legiades i col·legiats dels 36 col·legis professionals d'arreu d'Espanya per conèixer quin és el paper que està jugant el treball social en la crisi sanitària i social de la Covid19, així com per a analitzar el conjunt d'accions i intervencions socials que s'estan duent a terme.

Des del Consejo també es vol conèixer les condicions laborals en les quals està treballant el col·lectiu de treballadors i treballadores socials. El qüestionari compta amb una trentena de preguntes, la majoria de les quals són de resposta tancada o d'escollir opcions. 

Participa a l'enquesta

 

Enquesta de la FITS

D'altra banda, la Regió Europea de la Federació Internacional de Treballadors Socials (FITS) en col·laboració amb el Sindicat de Treballadors Socials d'Israel ha preparat també un breu qüestionari per recopilar informació sobre les respostes creatives que les treballadores socials estan desenvolupant en els seus llocs de treball durant la situació d'emergència sanitària. 

Respon el qüestionari (en anglès)
 

Compartir