Compartir
513 visitas
14
gen.
2022

Encara et pots inscriure al Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones

 


El proper 18 de febrer s'iniciarà el Postgrau en Supervisió en l'Àmbit de l'Atenció a les Persones que imparteix la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració del Col·legi, juntament amb el CEESC, COPEC i EASC.  

Aquest Postgrau s'adreça a graduats o titulats en treball social, educació social, psicologia, pedagogia i psicopedagogia, mestres, i professions en l'àmbit de la salut, que desenvolupen la seva activitat de forma individual o en equip. 

La supervisió i assessorament és una pràctica comuna, acceptada i reconeguda en l’àmbit dels serveis socials, educatius i sanitaris i que es troba dins l’àmbit de la formació permanent. Es considera un suport tècnic als equips imprescindible per a millorar progressivament l’atenció a la població, ja que facilita els processos de treball interns. Les supervisions fan una contribució important al desenvolupament professional i asseguren la qualitat del treball dels i les professionals. Amb la professionalització dels camps de l'atenció a les persones, és central tenir dispositius que facilitin una excel·lent qualificació en aquest camp

El Postgrau té una durada d'un any i s'imparteix un cap de setmana al mes a Barcelona. 

Si estàs interessada a participar-hi, encara estan obertes les inscripcionsConsulta tota la informació

Compartir