Compartir
438 visitas
25
oct.
2021

En marxa la 6a edició del Postgrau en Peritatge Social

 


El passat 22 d'octubre, es va dur a terme la primera sessió de la 6a edició del Postgrau en Peritatge Social, que organitzem conjuntament el Col·legi i la Universitat de Vic-Catalunya Central (UVIC). 

Aquesta classe inaugural va comptar amb la conferència de Lorena Garrido, professora associada al Departament Ciència Política i Dret Públic i investigadora del Grupo Antígona de la UAB, sobre "Violències masclistes i Peritatge Social", així com amb les intervencions de les coordinadores del Postgrau per part del TSCAT, Meritxell Ortí i Matilde González; i per part de la UVIC, Sílvia Madrid.

Les coordinadores del Postgrau

Un total de 15 alumnes han iniciat aquesta nova edició d'un Postgrau que té com a finalitat l'especialització en ciències socials forenses dels professionals de l'àmbit social, oferint els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a la praxis com a especialista dins l'àmbit judicial, així com les habilitats per a l'elaboració, exposició i defensa del seu dictamen. Les diferents sessions d'aquesta formació es duran a terme a les instal·lacions del Col·legi. 

Compartir