Compartir
620 visitas
17
nov.
2011

Els Treballadors Socials de Manresa-Catalunya Central entreguen les medalles al mèrit de la professió

 


L’acte d’entrega va comptar amb la presència de la Regidora de l’Ajuntament de Manresa Mercè Rosich.

 

La Delegació de Manresa-Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya va celebrar el passat dimarts 15 de novembre, l’Acte Institucional d’entrega de la 1ª Medalla al Mèrit al Treball Social de la Catalunya Central.

L’acte, que va tenir lloc a la l’Auditori de la Fundació Caixa Manresa , va comptar amb la presencia d’una seixantena de persones les quals van escoltar la conferencia Treball social en moments de canvi: reptes i oportunitats, que va impartir el Catedràtic de Ciència Política, Doctor en Economia i professor de la UAB, Sr. Joan Subirats.

Les persones reconegudes amb aquesta distinció, van ser les integrants de la primera Junta de Govern de l’Associació d’Assistents Socials de Manresa (Magina Creus, Núria Cortés, Pepita Pachés, M.Angels Boqué M.Dolors Farré), fundadores de l’entitat l’any 1964, amb l’objectiu de donar cobertura a les primeres promocions d’Assistents Socials graduades a la desapareguda Escola de Formació Social Torras i Bages.

En la seva intervenció desprès de rebre el premi, Núria Cortés va voler “agrair a tothom que ha pensat en nosaltres”. En la seva glossa de l’Associació, Alberto Caballero, Vicedegà de la Delegació va destacar el paper “històric” que va desenvolupar aquesta entitat en un moment difícil, “immersos de ple en la negra nit del franquisme van desenvolupar una tasca fonamental per la història de la professió a les nostres comarques, però també del conjunt del país”, va afirmar.

L’acte també va comptar amb la presencia de la 1ª Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Manresa, Sra. Mercè Rosich i de la Vicedegana del Col·legi de Treball Social de Catalunya, Sra. M.Antonia Rocabayera.

 

Compartir