Compartir
431 visitas
28
gen.
2021

"Els reptes del Treball Social Educatiu en temps de pandèmia"

 


Aquest és el títol de l'article que les representants del grup de treball de Treball Social de l’àmbit educatiu del Col·legi, Caridad Villar, Montserrat Pedret i Ana Garcia han escrit per al diari digital social Social.cat que s'ha publicat avui, 28 de gener. 

En aquest escrit d'opinió, reivindiquen la figura i la tasca de la treballadora social en aquest àmbit. "Tot i els més de quaranta anys d’experiència en el sistema educatiu català, el treball social educatiu és encara desconegut tant per a les famílies com per a la població en general", asseguren.

Per això, incideixen en la mirada social com a element "clau en la comprensió de moltes de les necessitats que ens trobem a l’aula" i destaquen la feina de "planificació i intervenció tenint en compte que l’objectiu és procurar aportar benestar als centres educatius, a les famílies i a l’alumnat, tenint sempre present les seves, des de l’escolta activa, la vinculació, i una mirada apreciativa, destacant les seves potencialitats, fent-los partícips del procés de canvi". 

Llegeix l'article

 

 

Compartir