Compartir
625 visitas
30
nov.
2020

El TSCAT s’adhereix al manifest conjunt del Dia Mundial de la Sida

 


El Col·legi de Treball Social de Catalunya s'ha adherit al manifest conjunt del Dia Mundial de la Sidda, que se celebre l'1 de desembre des de 1987. Enguany, que totes les mirades han sigut per a la pandèmia de la Covid-19, ha quedat palès "que la salut s'interrelaciona estretament amb altres qüestions fonamentals com les desigulatats, els drets humans, la igualtat de gènere, la protecció social i l'economia", assegura el manifest. 

Sota el títol Compartim compromisos i respostes, el manifest impulsat per l'Agència de Salut Pública ha comptat amb l'adhesió de més de 130 entitats públiques i privades del nostre país. La missiva exigeix "la mateixa aproximació holística", que per erradicar la Covid-19: "equitat, solidaritat, accés al sistema sanitari i que la societat s'involucri en les mesures que es prenen".

A més, recalquen que "Només si les administracions, les entitats comunitàries, les societats científiques i la ciutadania treballem amb empenta i de forma coordinada aconseguirem millorar la qualitat de vida de tota la població". 

Per commemorar la 33ena edició del Dia Mundial de la Sida, s'ha organitzat un acte institucional virtual el promer dimarts 1 de desembre a les 8.30 hores del matí. Es pot seguir aquí.

Compartir