Compartir
1498 visitas
01
des.
2020

El TSCAT recull el guardó de les Medalles d’Honor de Barcelona per reconèixer les treballadores socials

 


El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya ha rebut aquest dimarts 1 de desembre una de les Medalles d'Honor de Barcelona d'aquest 2020 per reconèixer la tasca de les treballadores socials que han dut a terme, des de la primera línia, de la pandèmia. La degana Conchita Peña ha recollit el guardó en un acte solemne a l'Ajuntament de Barcelona

Paola Galbany, presidenta del Col·legi d'Infermeres, i també guardonada, ha intervingut en nom de tots els guardonats i gaurdonades. Galbany ha assegurat que "la pandèmia està tenint un impacte en tots els àmbits" i ha remarcat que els col·lectius guardonats han treballat ja sigui "en l'atenció de les persones" com "cedint espais". A més, la presidenta d'aquest Col·legi ha afirmat que "la crisi va començar sent sanitària però ha acabat sent global". 

Per altra banda, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha intervingut per donar les gràcies a tots els col·lectius guardonats "que han estat a primera línia per protegir-nos i cuidar-nos exposant la seva pròpia salut". Colau ha remarcat que "no podem deixar passar l'oportunitat d'agrair-los la feina".

Des del TSCAT volem tornar a manifestar el nostre més profund agraïment a aquest reconeixement, així com la gratitud que les altres companyes com el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i el Gremi d'Hotels de Barcelona també l'hagin rebut. 

Per acabar, el nostre reconeixement a les guardonades de les 20 Medalles d'Honor a l'àmbit cívic, cultural i esportiu perquè també han fet una tasca molt important a la ciutat durant la pandèmia. 

Galeria de fotos de l'entrega de la Medalla d'Honor

Compartir