Compartir
793 visitas
05
nov.
2019

El TSCAT participa en la presentació de les conclusions del Fòrum de Diàleg Professional

 


El 4 de novembre va tenir lloc l'acte de presentació de les conclusions del Fòrum de Diàleg Professional. Es tracta de 185 accions específiques que s’han plantejat per donar resposta a les necessitats de professionals i que han de servir com a primer full de ruta en matèria de polítiques de professionals de la salut a Catalunya. 

El Col·legi ha tingut una participació activa en l'elaboració d'aquestes conclusions i en tot aquest procés de treball iniciat el setembre de 2018. Diverses treballadores socials han format part, en representació del TSCAT, de diferents comissions de treball en les quals s'han definit les accions per abordar les necessitats dels professionals del sistema sanitari i que s'han treballat a partir dels 17 reptes del sistema de salut identificats en una fase prèvia. 

En aquest sentit, hi ha participat Jordi Riba, com a un dels coordinadors de la comissió de treball dedicada als professionals; així com Carme Castells, Anna Albero, Laura Morro i Elena Sanchez, com a membres de diverses comissions de treball. 

L'acte de presentació de conclusions va comptar, a més, amb la presència de la degana del Col·legi, Conchita Peña, i amb la intervenció del mateix Jordi Riba, que va presentar les accions de la seva comissió i va reivindicar, de nou, el reconeixement del treball social sanitari com a professió sanitària. 

Principals conclusions del Fòrum de Diàleg Professional 

  

Acte de presentació de les conclusions                                                    Jordi Riba, durant la seva intervenció

 

Compartir