Compartir
233 visitas
13
oct.
2021

El TSCAT estarà present en el Tercer Congrés Internacional i les XLVIII Jornades Nacionals de Socidrogalcohol

 


Del 21 a el 23 d'octubre, Barcelona acollirà el Tercer Congrés Internacional i les XLVIII Jornades Nacionals de Socidrogalcohol, que organitza la Societat Científica Espanyola d'Estudis sobre l'Alcohol, la Drogoaddicció i altres Toxicomanies, i que suposa una important trobada científica interdisciplinària en el camp de les addiccions.

En aquesta ocasió, la diversitat i la divergència seran el fil conductor d'aquestes Jornades, que es faran tant en format presencial com online. 

Dins de les Jornades, en concret el 23 d'octubre, el Consejo General del Trabajo Social organitzarà la taula titulada "Intervenció en addiccions: el Treball Social i la seva funció de referència entre recursos de diferents sistemes". En aquest espai s'abordarà com es desenvolupa i es porta a terme la intervenció en addiccions des de la figura del Treball Social com a referent; i es parlarà de la coordinació que ha d'existir entre els diferents actors que intervenen en una problemàtica tan multicausal com són les addiccions. Serà en aquesta taula, on el Col·legi tindrà presència a través de la treballadora social, Esperanza González Ruano, treballadora social del del CAS i UPD Centre Fòrum Sant Martí, Barcelona. INAD – Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions - Parc de Salut Mar. Membre de la Comissió de Salut Mental i del Grup de Treball d'Addiccions del TSCAT. 

En el marc del conveni de col·laboració signat entre el Consejo i la Societat Socidrogalcohol al 2018, els i les treballadores socials col·legiades es poden beneficiar de quotes especials per a assistir-hi.

Més informació sobre les Jornades (programa, modalitats d'assistència, inscripcions, etc.).

 

 

 

Compartir