Compartir
561 visitas
15
jul.
2021

El TSCAT es reuneix amb la consellera de Drets Socials Violant Cervera

 


El Col·legi s’ha reunit aquest dimecres dia 14 de juliol amb la consellera del departament de Drets Socials, Violant Cervera, el director general de Serveis Socials, Josep Maria Forné, el director general de prestacions socials, Jordi Miquel Sendra i amb la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech per mostrar la preocupació pels serveis socials en un context de pandèmia.

 

En aquesta reunió hi ha participat la degana Conchita Peña, la vicedegana Mercè Civit i el secretari de Junta David Rodríguez com a representants del Col·legi. Des del TSCAT s’ha demanat la implementació del Pla Estratègic dels Serveis Socials a Catalunya de manera immediata. Per altra banda han reclamat un canvi del model dels Serveis Socials Bàsics, així com han tractat temes com el treball comunitari o els drets i la situació de la infància.

 

Per últim han destacat la importància de la promoció i l’impuls de la integració social i sanitària, que podria obtenir una millora amb una reducció de la burocràcia dins de l’àmbit social.

Compartir