Compartir
1005 visitas
21
jul.
2021

El Servei d’Orientació i Borsa de Treball segueix molt actiu!

 


El Servei d’Orientació i Borsa de Treball segueix molt actiu, i més en aquests moments en el que el Treball Social està tenint més visibilitat a ulls de la ciutadania. Les ofertes de treball s’han incrementat un 63% respecte al mateix període de l’any passat, passant de 716 ofertes a 1.169 entre gener i juny.

Pel que fa a l’Orientació seguim mantenint les orientacions laborals individualitzades, tan presencialment com online, i continuem amb els tallers de recerca de feina. Fins aquest moment hem realitzat durant el primer semestre d’aquest any 9 tallers i tenim programats 5 més per l’últim quadrimestre:

Quin és el meu objectiu professional? Quin tipus de CV és el més adient? Com puc fer una carta de presentació? Com puc respondre millor a les preguntes en una entrevista de feina? Funciona el Videocurrículum? I l’Europass? Què necessito saber per presentar-me a unes oposicions?

Aquestes són algunes de les qüestions que us podeu plantejar si esteu a l’atur o voleu millorar professionalment. Tingueu present que en qualsevol moment podeu demanar una orientació individualitzada (via presencial o via online) o bé inscriure-us a un dels tallers: aquí teniu el primer dels 5 pels pròxims mesos programat pel 7 de setembre: https://www.tscat.cat/curs/online-els-10-millors-consells-la-recerca-de-feina-ara-2

Juntes fem col·legi!

Compartir