Compartir
125 visitas
04
jun
2020

El Servei d'Orientació i Borsa de Treball segueix al teu costat

 


El Servei d'Orientació i Borsa de Treball del Col·legi segueix ben actiu, donant servei a les col·legiades i col·legiats durant aquests temps de confinament. Tot i que les circumstàncies encara no permeten fer aquesta atenció de forma presencial, disposem de la tecnologia necessària per estar aprop vostre, tal i com ho hem fet al llarg d'aquests darrers mesos.

A través de plataformes digitals, hem pogut i podem seguir oferint el servei d'assessorament a totes aquelles persones que ho sol·licitin. A més, també estem realitzant tallers online de recerca de feina, que us permetran adquirir noves eines i habilitats a l'hora de buscar noves oportunitats laborals. Podeu consultar tots els que es vagin programant al nostre apartat de Formació

Així mateix, la nostra plataforma de Borsa de Treball també ha continuat a ple rendiment durant aquests mesos. Entre març i maig, hem publicat més de 300 llocs de feina a través de 250 ofertes laborals per a treballadores i treballadors socials. Per això, si esteu buscant feina, no deixeu de consultar-la! 

Recordeu que si necessiteu orientació o assessorament professional, podeu contactar amb nosaltres a través del correu orientaciobt@tscat.cat i escollirem juntes la via que us sigui més propera i útil per connectar. 

 

Compartir