Compartir
386 visitas
06
jul.
2020

El servei d'acompanyament del Col·legi i l'EASC realitza 69 atencions

 


El Col·legi i l’EASC (Associació Europea de Supervisió i Coaching) vam posar en marxa el 6 d'abril un servei gratuït de suport i acompanyament a professionals actius, prioritariament de serveis socials bàsics, especialitzats, residències, infància, com d'altres que estaven atenent en primera línia en plena pandèmia. 

El servei va finalitzar el passat 21 de juny, coincidint amb el final de l'estat d'alarma, i ara podem conèixer les primeres dades de quina acceptació i resposta ha tingut aquesta iniciativa. 

En total s'han realitzat un total de 69 atencions en aquest període, amb més de 44 professionales ateses de forma individual o en grup. La majoria de les professionals que han usat el servei han estat treballadores socials de serveis socials, tant bàsics com especialitzats. De mitjana, s'han fet dues sessions en cada cas i principalment per vídeotrucada. 

Bàsicament s'han abordat aspectes com les situacions sentides per la professional (cansament, angoixes, inseguretat, estrès, etc.), situacions personals (entorn familiar i social), situacions en relació a l'organització i forma d'abordar de la feina, així com la tasca concreta a realitzar; l'equip de treball i les incerteses sobre el futur. 

Consulta l'informe sobre el servei

 

 

 

Compartir