Compartir
839 visitas
22
jun
2021

El postgrau en règim jurídic de l’atenció a la persona en matèria social ja és una realitat

 


La normativa social actual configura el dret a l'accés als serveis socials com un dret subjectiu de caràcter universal que esdevé un dels principis bàsics per a qualsevol societat. A més a més, la legislatura vigent ha permès desenvolupar l'atenció i les prestacions als col·lectius de persones en situació de dependència, així com s’han aprovat diverses normatives relatives a l’atenció i protecció de situacions d’especial vulnerabilitat.

Davant d’aquesta realitat social ha nascut el Diploma de Postgrau en Règim Jurídic de l'Atenció a la Persona en Matèria Social de la URV. Aquest té com a objectius dotar d’eines al treballador social per “analitzar la normativa de l’atenció a la persona en matèria social, potenciar la capacitat de resolució de qüestions jurídiques en matèria de serveis socials locals o imbricar les potencialitats del sector públic i privat i del tercer sector en l’àrea de serveis socials”, segons explica la fitxa tècnica de la diplomatura. 

Es tracta d’un postgrau dinàmic que té la pràctica i l’experimentalitat com a protagonistes. Una de les seves particularitats és que serà en format virtual, cosa que permetrà que tingui un abast molt més ampli. 

Per a més informació pots consultar el PDF icon díptic del Postgrau o visitar el lloc web on també podràs formalitzar la preinscripció.

Compartir