Compartir
649 visitas
04
març
2015

El Col·legi segueix defensant l’aprovació de la Llei Renda Garantida de Ciutadania

 


El dimecres 4 de març el Col·legi Oficial de Treball Social ha participat en un acte de reivindicació per demanar l’aprovació urgent de la Llei Renda Garantida de Ciutadania. L’acte, que s’ha realitzat davant del Parlament de Catalunya, ha comptat amb la participació de Núria Carrera, Degana del Col·legi, Jordi Giró president de Confavc, Carlos Macías, membre de la PAH, Ada Colau i representants parlamentaris de CUP, ERC, ICV-EUiA, PSC, així com sindicats i altres entitats que donen suport a la proposta de Llei Renda Garantida de Ciutadania

 

 

Durant l’acte, la Degana Núria Carrera ha declarat que, des del Col·legi Oficial de Treball Social “es demana i exigeix polítiques socials radicals” com la Llei Renda Garantida de Ciutadania, perquè “hi ha pressa i no ens podem esperar”. “Des dels Serveis Socials”, ha seguit la Degana, “constatem que les polítiques estrictament assistencials són pal·liatives, però no afavoreixen la millora del dia a dia de les persones”. Accions com la del 4 de març tenen força perquè responen al recolzament d’iniciatives populars a les quals el Treball Social dóna suport.

L’aprovació i aplicació de la Llei Renda Garantida de Ciutadania permetria la superació de la pobresa a Catalunya i la redistribució de la riquesa que comportaria seria un pas important per reduir la desigualtat existent.

Arran d’aquest acte de reivindicació, el Parlament va aprovar en la sessió del 5 de març establir el termini límit del 27 d'abril perquè totes les compareixences pendents (aprox. 44) sobre la proposta de llei Renda Garantida de Ciutadania siguin substanciades davant la Comissió de Benestar, Família i Immigració.

Veure la Carta pública presentada per la Comissió Promotora ILP Renda Garantida de Ciutadania


Compartir