Compartir
500 visitas
28
nov.
2012

El Col·legi col·labora amb el Banc d´aliments en la difusió de la seva campanya

 


El Col·legi, davant de la situació de crisi actual que estem patint, ens fem solidaris amb la Fundació Banc d’Aliments en aquest cas, fent difusió de la campanya “Gran Recapte d’Aliments” que ara posen en marxa. També dir-vos que en un futur molt proper, tancarem un acord de col·laboració amb el Banc d’Aliments per a promoure el voluntariat en accions puntuals d’aquesta entitat.

La campanya “Gran Recapte d’Aliments” es durà a terme des del 30 de novembre fins l’1 de desembre, i consistirà en la recollida d’aliments en més de 700 supermercats i mercats arreu de Catalunya així com de forma virtual (aportant diners per a la compra d’aliments) a través del lloc web del Banc dels Aliments.

En aquesta campanya es recolliran aliments bàsics per a ajudar a les persones més necessitades del nostre entorn més proper. Principalment es tracta de recollir: llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix.

Podeu cercar els punts de recollida més propers al vostre domicili, fent click aquí.

La campanya es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya i gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals d’arreu del territori català.

En la campanya de l’any 2011 es van recaptar més d’un miler de tones d’aliments i es va comptar amb la col·laboració de 7.500 voluntaris.

Pots trobar informació més detallada sobre aquesta campanya fent click aquí.

Compartir