Compartir
737 visitas
02
jun
2020

El Col·legi reprèn l'atenció presencial

 


El Col·legi ja ha tornat a fer atenció presencial, tant a la Seu Central com a les Delegacions.

Hem obert de nou les oficines, que han estat tancades durant 2 mesos i mig a causa de la pandèmia del coronavirus i del decret d'estat d'alarma. Tot i això, en tot aquest temps, des del Col·legi hem seguit actives, donant el servei habitual a la col·legiatura a través de l'atenció telefònica i per correu electrònic.  

De cara a la reobertura, hem implementat tot un seguit de mesures per garantir, al màxim, la seguretat del personal i de les persones que vinguin a les nostres instal·lacions: neteja intensa de les oficines amb especial cura dels punts més sensibles, instal·lació d'una mampara de protecció a la recepció de la Seu Central i col·locació de gels desinfectants a diferents espais, així com de marques indicatives i fulls informatius per mantenir la distància de seguretat i recordar les mesures d’higiene. Tot i que no caldrà cita prèvia per venir al Col·legi, sí que és obligatori l'ús de mascareta. 

No obstant, per tal de reduir els desplaçaments, us recordem que podeu seguir realitzant totes les gestions i consultes a través de la nostra web, del telèfon i del correu electrònic. A més, s’evitaran les accions formatives presencials i seguirem afavorint la celebració de reunions a través de plataformes digitals.  

 

Horaris especials presencials

Hem reprès l'atenció presencial amb uns horaris reduïts, tant a la Seu Central com a les Delegacions

SEU CENTRAL (obertura dimecres, 3 de juny)

  • De dilluns a dijous, de 9 a 18h
  • Divendres, de 9 a 14,30h (només atenció a través del telèfon i correu electrònic)

GIRONA

  • Dimarts i dimecres, de 10 a 14 i de 15 a 18h 

TARRAGONA

  • Dilluns i dimecres, de 10 a 14 i de 15 a 18h 

LLEIDA

  • Dimarts i dijous, de 10 a 14 i de 15 a 18h

MANRESA

  • Dilluns, de 16 a 20h, i dijous, de 9.30 a 13.30h

TERRES DE L'EBRE

  • Dimarts de 15.30 a 19.30h

 

Compartir