Compartir
413 visitas
15
jun
2020

El Col·legi participarà a les II Jornadas de Trabajo Social y Adicciones del Consejo

 


Els propers 23 i 30 de juny, es duran a terme les II Jornadas de Trabajo Social y Adicciones, organitzades pel Consejo General del Trabajo Social, en col·laboració amb la Sociedad Científica Española de estudios sobre el Alcohol, el Alcoholismo y las otras Toxicomanías (Socidrogalcohol). 

Aquestes jornades, que s'havien de celebrar presencialment i que es van ajornar pel coronavirus, es faran de forma gratuïta i a través del canal de Youtube del Consejo. 

La finalitat d'aquestes jornades és convertir-se en un espai per visibilitzar la professió en l'àmbit de la intervenció en les addiccions, així com analitzar la feina feta durant el confinament i el futur més immediat. 

En aquest marc, el Col·legi tindrà representació en dues taules rodones de la jornada. Concretament, a la taula "Trabajo Social hoy en el ámbito de las adicciones" (23 de juny a les 18h), on hi participarà, Laura Morro, referent de la Comissió de Salut del Col·legi; i en la taula "Buenas prácticas y experiencias de intervención y/o acción en adicciones" (30 de juny a les 17h), que comptarà amb la intervenció d'Agustí Bonifacio, membre de la Comissió de Salut Mental del Col·legi. 

Adreçades a treballadores i treballadors socials, així com a d'altres professionals de l'àmbit sociosanitari, les jornades es faran de 17 a 19h i requereixen d'inscripció prèvia

Consulta el preprograma

 

Compartir