Compartir
592 visitas
04
febr.
2015

El Col·legi participarà en les VII Jornades d’Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat 2015

 


Núria Carrera, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, participarà a la taula inaugural de les VII Jornades d'Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat. Aquestes jornades, que se celebraran els propers 8 i 9 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), tenen com a objectiu donar a conèixer l'Artteràpia i què pot oferir als diferents col·lectius de professionals en el camp de la Sanitat, de l'Educació i del treball Social i Comunitari.

 

 

En aquesta setena edició, organitzada per Grefart, es duran a terme conferències i taules rodones a càrrec d’artterapeutes reconeguts a nivell nacional i internacional. Així mateix, es presentaran els diferents treballs artterapèutics que s’estan realitzant  actualment dins els col·lectius sanitari i sòcio-sanitari, de l’educació i del treball social i comunitari. També, entre els mesos de març i juny, i dins del marc de les mateixes Jornades, es portaran a terme presentacions de casos d’Artteràpia en diferents localitats de Catalunya, així com conferències i tallers experiencials de sensibilització i orientació artterapèutica.

L’Artteràpia té per objecte la integració emocional en la persona mitjançant l’actualització de les seves capacitats creadores. Disposa un treball caracteritzat per les produccions desenvolupades en medis i materials artístics i pels processos de comunicació del vincle. Les seves finalitats són promoure vivències emocionals integradores, sostenir la construcció de noves dimensions personals, fer un llaç creatiu a allò social – tot desenvolupant les funcions comunicatives pertinents- i sostenir el desenvolupament de projectes vitals.

Cliqueu aquí per fer l’inscripció

Compartir