Compartir
994 visitas
29
oct.
2018

El Col·legi participarà el proper 8 de novembre a l'acte de presentació de les conclusions de l'àrea de Sanitat i Benestar Social del Congrés Participatiu Catalunya i Futur

 


Aquest Congrés, impulsat per l'associació Exigents.cat, es vol erigir com una eina per dibuixar, entre tothom que vulgui participar-hi, com volem que sigui la Catalunya del futur. Actualment, aquest Congrés està en una primera etapa, que té per objectiu aconseguir la participació de centenars d’experts en tots els camps del coneixement per poder disposar d’un document que orienti el procés participatiu, obert a tota la ciutadania, i que se celebrarà durant el primer semestre de 2019.

L'acte del dia 8, el Col·legi comptarà amb la participació de la nostra degana, Conchita Peña, en la taula de debat de presentació de les conclusions de l'ambit de Benestar Social "Consolidar i complementar el nostre sistema de drets socials i reduir les desigualtats". Debat que comptarà també amb la coordinació de Núria Carrera, exdegana del TSCAT i vicepresidenta segona del Consell Directiu del Congrés Participatiu Catalunya i Futur.  

Dades de l'acte:

  • Dia: Dijous 8 de novembre
  • Hora: De 18 a 20.30h
  • Lloc:Barcelona Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Carrer del Carme, 47
  • Inscripcions: A info@futurcat.cat

 

Programa de l'acte 

Compartir