Compartir
417 visitas
15
jul.
2020

El Col·legi, participant del Decàleg pel Dret a l'Habitatge

 


El Col·legi és una de la vintena d'entitats participants en el Decàleg pel Dret a l’Habitatge, un document impulsat per la ciutat de Barcelona i construït a partir d’aportacions i sensibilitats diverses dels actors polítics, les entitats i col·lectius socials més representatius de la ciutat, amb un ampli coneixement i trajectòria en matèria d’habitatge a la ciutat. Aquesta participació s'ha vehiculat a través de la Comissió d'Habitatge del Col·legi.

En total, en aquest document es proposen 10 mesures bàsiques el compliment de les quals ha de ser el punt de partida en l'agenda de les polítiques d'habitatge. 

Amb l'objectiu de donar la màxima centralitat a aquest ampli i important acord de mesures pel Dret a l’Habitatge, es va celebrar, el 14 de juliol, una trobada de presentació del Decàleg entre l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, les formacions polítiques del consistori signants i les entitats adherides, per tal de poder intercanviar opinions i valoracions sobre el Decàleg i sobre la situació de l’habitatge en general. 

Compartir