Compartir
629 visitas
01
abr.
2019

El Col·legi participa a l'Assemblea i als Premios TS 2019 del Consejo

 


Els passats 29 i 30 de març, la degana del Col·legi, Conchita Peña, i la representant del TSCAT com a vocal dins de la Junta del Consejo General del Trabajo Social, Lluïsa Moncunill, van assisitr a la celebració dels Premios Estatales del Trabajo Social 2019 i a l'Assemblea General Ordinària del Consejo, que van tenir lloc a San Sebastián. 

En aquesta edició dels premis, que es van fer en colaboració amb el Colegio Oficial de Trabajo Social de Gipuzkoa, es va guardonar per la seva trajectòria professional a Ana I. Lima Fernández, expresidenta del Consejo i actual Secretaria de Estado de Servicios Sociales; a la periodista Sandra Sabatés, en la categoria de Comunicació; i al Movimiento de Pensionistas del País Vasco, en l'àmbit d'entitat. Des del Col·legi volem felicitar a les guardonades, en especial a l'Ana Lima per aquest premi a la seva dedicació professional. 

premios 2019 del consejo general del Trabajo Social    

Foto de grup dels diferents representants dels Col·legis       

premios 2019 del consejo general del Trabajo Social

La nostra Degana amb la premiada Ana Lima                                            

Participació a l'Assemblea

Així mateix, dissabte la sala de plens de l'Ajuntament de San Sebastián va acollir la celebració de l'Assemblea del Consejo, on es van tractar diferents temes d'interés per al treball social i en la qual el Col·legi també hi va participar. 

assemblea Consejo General del Trabajo Social Conchita Peña amb Lluïsa Moncunill

Més informació dels Premis i galeria de fotos dels Premis i l'Assemblea 

Compartir